Afscheidshuis Rembrandt

Sinds 1 oktober 2018 hebben wij ons afscheidshuis “Rembrandt” aan Rembrandtplein 10 te Nieuw Bergen. Naast een algemene koelruimte hebben wij een algemene opbaar/afscheidsruimte. Verder beschikken wij over een 24-uurs kamer waar nabestaanden een sleutel van krijgen om zo, op elk gewenst moment, bij hun dierbare overledene te kunnen zijn. Zolang, zo vaak en met wie zij willen.

Onze aula, 24-uurskamer, en algemene opbaar/afscheidsruimte zijn ingericht in huiselijke sfeer, zodat u zich hier op uw gemak kunt voelen.

Wij bieden u de mogelijkheid om, in de aula, een afscheidsdienst voor kleine gezelschappen (max. 40 personen) te houden met gebruik van muziek en beeldmateriaal. Grotere gezelschappen begeleiden wij graag naar een kerk, zaal of aula van diverse crematoria.

Algemene afscheidsbezoeken met de mogelijkheid om met genodigden/belangstellenden koffie te drinken, deze zijn alleen op afspraak. Uiteraard verzorgen wij evengoed ook nog thuis opbaringen of opbaring in kerk of kapel. UberGallery

 
Afscheidshuis 'Rembrandt' - Lizet Uitvaartverzorging
Omdat gewoon ook
bijzonder kan zijn