Lizet Uitvaartverzorging

Kinderen


Bloemstuk Het verlies van een baby, voor of na de geboorte, is voor u als ouders verschrikkelijk verdrietig. Maar het is zo ongelofelijk belangrijk om goed afscheid te nemen. Pas dan zal ook dit grote verdriet een plaats kunnen krijgen.

Niet alleen het overlijden van een baby, ook een kind verliezen is iets waar je niet aan wilt denken, waar je niet over kunt denken. Wanneer het toch gebeurt dat uw baby of kind komt te overlijden, zal ik er graag voor u zijn. Niet op de voorgrond, maar op de achtergrond, met een luisterend oor en een stevige, helpende hand.

We zoeken samen naar niet-standaard manieren om afscheid te nemen in de sfeer van uw gezin. Belangrijk is ook om evt. andere kinderen, broertjes, zusjes of klasgenootjes, in het hele proces te betrekken.

Kinderkistje Zij kunnen tekeningen maken, de kist beschilderen, bellen blazen tijdens het afscheid, ballonnen oplaten na de dienst. Zo voelen ook zij zich betrokken en kunnen op deze manier hun verdriet verwerken.

Make a Memory


Kindermandjes Stichting Make a Memory vervaardigt foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s vanaf 24 weken zwangerschap en kinderen tot en met 16 jaar. De fotografie vindt plaats in de ziekenhuizen en op andere locaties, zoals in de thuisomgeving.

Voor ouders wordt de fotografie kosteloos uitgevoerd overeenkomstig de ideële doelstelling van deze stichting.
www.makeamemory.nl


 

Omdat gewoon ook
bijzonder kan zijn