Lizet Uitvaartverzorging

Over Lizet


Foto LizetLizet Swertz-Coenen (1963), geboren en getogen in Bergen.
Getrouwd en moeder van drie inmiddels volwassen kinderen.

Na diverse banen, variërend van drogisterijmedewerkster tot vrijwilligster bij peuterspeelzaal “Nijntje”, werd het tijd voor iets anders.

De uitvaartwereld heeft mij op een of andere manier altijd aangesproken.
Toen er in 2000 een advertentie voor algemeen medewerkster in het plaatselijke krantje stond ben ik de uitdaging aangegaan. Wat begon als “drager” en het verzorgen van schriftelijke condoleance is al snel uitgegroeid tot het verzorgen en opbaren van overledenen en later ook het regelen en verzorgen van de uitvaart/crematie.
Niet alleen uitvaarten van ouderen maar minstens zoveel van zieke, jonge mensen, zelfdodingen, kinderen en baby’s.

Ruim vijftien jaar met plezier voor diverse uitvaartondernemers gewerkt.
In 2016 is een voor mij lang gekoesterde droom waarheid geworden en vanaf 1 juni ben ik als zelfstandig uitvaartverzorgster actief. Gewoon vanuit huis, man en kinderen helpen daar waar zij kunnen, ieder op zijn eigen manier.
Werken met eigen materialen en als het nodig is de mogelijkheid om verdere benodigdheden te huren bij een collega. Daarnaast ben ik in de gelegenheid om nette, respectvolle en ingetogen mensen te benaderen om mij en u te ondersteunen.

Mocht u een vrijblijvend kennismakings- of voorgesprek willen, bel mij dan gerust.

 


"Het blijft voor mij in alle gevallen heel erg speciaal, om in deze moeilijke periode een steun te mogen zijn voor de nabestaanden.”


Omdat gewoon ook
bijzonder kan zijn